24 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Kolakušić: Ispod kamena je ispuzalo sve što je trebalo i dobilo je...

Kolakušić: Ispod kamena je ispuzalo sve što je trebalo i dobilo je svoj oblik i ime i prezime pa ćemo ih sljedećom prilikom s lakoćom neutralizirati

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske u prvom krugu izbora i hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić najnovijom se objavom na Facebooku ponovno osvrnuo na prvi krug predsjedničkih izbora.

“Ovu bitku smo izgubili, ali stekli smo ogromno iskustvo domaće politike i odnosa u društvu. Svaki dan na pozornici svjetske politike najviše razine u Europskom parlamentu je neprocjenjiv za razvoj nove snažne političke opcije. Ispod kamena je ispuzalo sve što je trebalo i dobilo je svoj oblik i ime i prezime pa ćemo ih sljedećom prilikom s lakoćom neutralizirati već na početku kampanje. Bitku su dobili, ali rat za društvo u kojem vlada dostojanstvo i pravda će sigurno izgubiti”, napisao je Kolakušić na Facebooku.

Podsjetimo, neposredno nakon prvog kruga izbora, Kolakušić je objavio da odustaje od kandidature na parlamentarnim izborima, što je u više navrata najavljivao.

Kolakušić objavio važnu vijest za svojih 111.878 birača

Najnovije

Još iz rubrike