Bicikl na vodik, roboti i druge tehnološke inovacije na Brave New Worldu

Centar znanja i inovacija HUB385 četvrtu godinu zaredom organizira Brave New World. Ovaj festival nudi priliku za proširivanje znanja o tehnologijama budućnosti, te nudi interesantne priče nekih od najuspješnijih domaćih poduzetnika.

Brave New World kao najveći regionalni tech festival kako tehnološkim entuzijastima i inženjerima, tako i svima koje zanima besplatna edukacija nudi upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti.

Tri se teme ističu u ovogodišnjem programu, a to su FinTech, Umjetna inteligencija (AI) i Internet of Things (IoT).

Tri dana festivala donose dvadesetak besplatnih radionica za djecu i odrasle, a među zanimljivijim prilikama za ljubitelje robotike i one koji se u tom polju bave aktivnije jest da svatko može svoj primjerak robota prijaviti za natjecanje.

Zanimaju li vas električna vozila, možete pogledati izložene eksponate, a neke od njih i provozati. Za one koje gaming zanima više nego dosad spomenuto, na festivalu će moći besplatno isprobati najnovije video igre i igre u virtualnoj stvarnosti.

Tu su i predavanja, paneli i meetupi.

Govornici na ovogodišnjem festivalu brojni su, od hrvatskih startupa, pobjednika festivala Idea Knockout, a tu su i Ante Bakić, Ankica Kovač,Vuk Vuković, Davor Runje, Vibor Jelić…

Ovogodišnji festival donosi i priču o prvom hrvatskom biciklu na vodik, robotu koji će uskoro postati asistent kirurzima pri operacijama, novim pogledima na astrologiju… Ovo je sjajna prilika za edukaciju djece i odraslih o novim tehnologijama.

Brave New World održava se ovog vikenda, od 13.06.-15.06. Sva događanja odvijaju se u HUB385 te su besplatna i otvorena za javnost.

Facebook Komentari