14.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Kako se pjevačica Lidija Bačić obračunala sa ženama u centru Zagreba...

VIDEO Kako se pjevačica Lidija Bačić obračunala sa ženama u centru Zagreba i usput šutnula psa. Jedna je novinarka i boluje od karcinoma

Na svom fb profilu Kristijana Urem opisala je jučerašnji incident u kojem je sudjelovala pjevačica Lidija Bačić.

“U Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa… Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakvačila retrovizor, nakon čega je mega fuj “zvijezda” izletila iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid…Kada je vidjela da ju prolaznica s druge strane ulice snima, gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom, napisala je Kristijana Urem.

U Varšavskoj ulici u strogom centru Zagreba prema navodima korisnice pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku Ljiljanu Fajfer i majčinu prijateljicu te njezinog psa, piše Večernji.

Inače, napadnuta žena je novinarka Večernjeg lista preko tri desetljeća, kažu u tom listu.

Ljiljana Fajfer je stala u obranu svoje bolesne prijateljice, novinarke Večernjeg, nakon što je pjevčica nasrnula na nju kad je ova zakvačila njezin retrovizor nakon što je Bačić nepropisno bila parkirana na nogostupu gdje su žene htjele proći.

– Na nogostupu u Varšavskoj bio je parkiran jedan crni Audi cijelom širinom nogostupa. Morale smo sići da bi ga zaobišle, a prijateljica je išla ispred mene i pokucala je na staklo da bi ju upozorila kako nije u redu da se tako parkira – rekla je za Večernji Ljiljana, a napadnuta novinarka tvrdi isto.

– Nas dvije nismo mogle proći. Bolujem od karcinoma i posljedica kemoterapija je da nemam ikakav osjet u stopalima. Popiknula sam se na nešto i doista je lupilo kad sam se naslonila na njezin retrovizor. Kad smo prošle kraj auta, ona je izjurila kao furija iz njega… – priča potreseno novinarka, koja se nije željela medijski eksponirati budući da se oporavlja od teške bolesti.

– Naučila sam hodati s utrnutim nogama, ali tko god mene ‘trkne’, ja nemam stabilnost. Trenutno me boli vrat i rame, zapravo nadlaktica gdje me ona zgrabila – objasnila je ona i dodala da se danas u šetnju sa svojim psićem Rokijem uputila s velikim strahom. Kaže kako se i on boji te da je neobično miran. Ponašao se čudno kad smo izašli van – rekla je zabrinuto.

– Takvu agresiju u svom životu nisam vidjela… Ona je krenula na mene, a ja sam se pokušala obraniti i nogom je opalila mog malog psića, havanezera od 7 kila. Ima 9,5 godina. To je stariji pas – ispričala je žena.

– Kad se povukla u auto i udaljila se, ja sam slikala auto odostraga zbog registracija kako bih ju prijavila. Kad je vidjela da slika, opet je izletila iz auta i mene i prijateljicu počela mlatiti. Na mene je tako naletila da sam ja odletila nekakvih 5-6 metara i lupila glavom u zid.

Ljiljanu je također pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da ju boli koljeno – rekla nam ona i dodaje kako je Lidija pobjegla u autu kad je shvatila da je jedna na podu, a druga udarila glavom.

– Takva snaga i takva agresija u toj ženi… nisam to nikad u svom životu osjetila. Da je ona mene u tom trenutku zaista dohvatila, ja mislim da danas ne bi bila živa – ispričala nam je potreseno.

Menadžer Lidije Bačić Faruk Buljubašić Fayo tvrdi Večernjem da priča nema veze s istinom i da nemaju komentara.

Lidija Bačić danas se oglasila na svom Instagramu i objavila mudru misao na engleskom: – Svaka priča ima dvije strane. Zapamtite to prije nego budte sudili – napisala je Bačić.

Najnovije

Još iz rubrike