Jolly pravdao ministricu Žalac pa utrpao u probleme Zdravka Marića: Dao mu dar vrjedniji od 500 kuna

Josip Stojanović Jolly potvrdio je na konferenciji za medije da Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Žalac pripada njegovoj tvrtki.

No, raspričao se i o ministru Zdravku Mariću s kojim je fotografiran na utakmici hrvatske reprezentacije u Rusiji.

Sponzor sam reprezentacije, pa sam dobio dvije karte i jednu sam dao ministru, rekao je Jolly nesvjestan da je time stvorio potencijalni problem za ministra. Naime, ministri ne smiju primiti dar vrjedniji od 500 kuna.

Uslikani ste na ramenima poduzetnika Jollyja u zanosu navijanja, pitanje je novinarke Večernjeg u lanjskom razgovoru za Večernji.

Da. Toliko toga se u čovjeku nakupi tijekom tako neizvjesnih utakmica. Taj put nisu bile suze radosnice, već jednostavno iz sveg glasa pjevanje i slavljenje pobjede. Iskreno, ni sam nisam siguran kako sam završio na ramenima, sve nas je skupa ponijela atmosfera zbog odličnog rezultata.

Fotografija ministara Marića na Jollyjevim ramenima proširila se društvenim mrežama, a na svom Facebooku podijelio je i bivši šibenski dogradonačelnik Nikica Penđer.

‘Popeo se na ramena prijatelju i pjevao iz sveg glasa! Prijatelj mi izgleda poznato s našeg područja čini mi se’, napisao je Penđer.

Uz ministra Marića, utakmicu Hrvatske i Engleske na stadionu u Moskvi pratili su i premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Facebook Komentari