28.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska VIDEO Analiza političke situacije u Hrvatskoj i raspleta ličkih izbora: Je li...

VIDEO Analiza političke situacije u Hrvatskoj i raspleta ličkih izbora: Je li HDZ pobijedio; O ostavci ministrice Žalac, odlasku Pupovca….

Neven Pavelić, glavni urednik portala “Hrvatska danas” gostujući u Studiju 4 HRT-a analizirao je jutros političku situaciju u Hrvatskoj nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji, mogućem raspletu ličkih događaja i refleksijama na nacionalnoj razini.

Također, razgovaralo se i o aktualnom slučaju prometne nesreće ministrice Gabrijela Žalac i prijetnjama Milorada Pupovca izlaskom iz koalicije.

Pavelić smatra da u Hrvatskoj nikakva ostavka nije realna.

– Od moralnih ostavki moramo se sjetiti Ane Stavljenić Rukavina i iza toga ćemo zaboraviti sve. Nakon nje se taj moral negdje zagubio i sada je iluzorno očekivati da bi se mogla bilo kakva ostavka dogoditi. U nekoj normalnoj državi, naravno, jer tamo se zbog nekakvih čokoladica, zbog krivo provučene kartice daju ostavke. Ovdje vozite pijani kao ministar pa ne dajete ostavku, poručio je, uz ostalo, u emisiji Studio 4.

Emisija je bila ujutro, prije nego što se premijer Andrej Plenković oglasio o ostavci Gabrijele Žalac i prije (ne) odluke o izlasku SDSS-a iz koalicije.

Plenković o ponudi ostavke Gabrijele Žalac: Produženje vozačke dozvole nije razlog zašto bih ja tražio njenu ostavku

Predsjedništvo SDSS-a odlučuje o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji, a evo što je odlučilo

Najnovije

Još iz rubrike