20.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Predsjedništvo SDSS-a odlučuje o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji, a...

Predsjedništvo SDSS-a odlučuje o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji, a evo što je odlučilo

Predsjedništvo SDSS-a odlučuje o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji. Komentirajući najavu Milorada Pupovca kako razmišlja o izlasku iz koalicije, saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov obratila se javnosti i poručila je kako će Pupovac razgovarati s koalicijskim s partnerima.

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov kazala je kako je predsjedništvo ovlastilo Pupovca da s razgovara s koalicijskim partnerima nakon čega će Predsjedništvo stranke o detaljima razgovara obavijestiti javnost.

Pupovac je najavio prošle srijede da će odmah nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji vrh stranke raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji. Prethodno je u nekoliko izjava za medije naznačio da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

– Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje, izjavio je Pupovac za Media servis dodajući kako je o tome dugo razmišljao. “To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati”, rekao je Pupovac.

U istom razgovoru poručio je kako je stao na “crtu koju ne može prijeći” i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući.

Najnovije

Još iz rubrike