Kolinda Grabar Kitarović ima drukčije mišljenje od Plenkovića oko prometne nesreće ministrice: To je pitanje moralne i etičke odgovornosti

Ministrica Žalac je u subotu u jutarnjim satima u Vinkovcima osobnim automobilom naletjela na djevojčicu koja je pretrčavala kolnik.

Iz Ureda predsjednice objavili su danas, a vezano uz slučaj ministrice Gabrijele Žalac, kako je “za Predsjednicu Republike Hrvatske to pitanje moralne i etičke odgovornosti dužnosnice i građanke”.

Podsjetimo, u subotu u jutarnjim satima u Vinkovcima ministrica je osobnim automobilom naletjela na djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala kolnik.

Dijete je nakon nesreće prevezeno u bolnicu u Vinkovcima odakle je zbog prijeloma desne potkoljenice prebačeno u bolnicu u Osijeku. Radi se o desetogodišnjoj djevojčici koja je uspješno operirana i izvan je životne opasnosti.

Policija je potvrdila da ministrica nije vozila pod utjecajem alkohola niti je prekoračila dozvoljenu brzinu.

Nakon očevida u policijskom izvješću je potvrđeno da je ministrica imala nevažeću vozačku dozvolu, što je potaknulo pitanja o potencijalnoj ostavci. Iz Vlade su za DNEVNIK.hr potvrdili da ne očekuju ministričinu ostavku.

Vlada nakon što je Gabrijela Žalac vozila s nevažećom dozvolom i zgazila djevojčicu: Ostavku nije podnijela niti se to očekuje od ministrice

Prometni stručnjak o nesreći ministrice: Napravljen je niz ozbiljnih i teških prekršaja

Facebook Komentari