Jezivi detalji oko ubojstva Jasmine Dominić: Vatrogasci za poplave premještali zamrzivač i pitali se – što li je to tako teško unutra

Ad

Novi, jezivi detalji izlaze na svjetlo dana nakon otkrivenog ubojstva u malo međimurskom selu Palovec.

U petak je obavljena pretraga kuće obitelji Dominić u kojoj je prije tjedan dana pronađeno tijelo Jasmine Dominić. Nakon više od dva sata, policajci su iznijeli više vreća s dokazima. Sestra ubijene, Smiljana Srnec, okrivljena je za svirepo ubojstvo u kojemu je Jasminu više puta snažno udarila u glavu tupim predmetom. Njezino tijelo je potom spremila u zamrzivač u kojem ga je držala 19 godina.

Upravo tog zamrzivača sjećaju se vatrogasci koji su ga premještali nakon velikih poplava 2001. i 2004. godine. Tada je potok Trnava poplavio dio naselja Palovec, a jedna od poplavljenih ulica bila je i Nova ulica u kojoj je obiteljska kuća Dominićevih.

Vatrogasci su škrinju koja je u prizemlju ‘plivala’ u vodi nadošloj izvana prenosili na suho kako ne bi došlo do nesreće. “Međusobno smo komentirali – što li drže u toj škrinji kad je tako teška”, prisjeća se jedan od vatrogasaca, pišu Međimurske novine.

Pretraga kuće uz svjedoke

Uz svjedoke, koji su u petak bili na pretragi, na imanju Dominićevih bio je i suprug uhićene Smiljane Ivica Srnec, kao i njezina kći. Prisutan je bio i njezin odvjetnik Krešimir Golubić koji nije davao izjave. Zbog stravičnog otkrića tijela u škrinji u prizemlju kuće uhićena je starija sestra Jasmine Dominić, 45-godišnja Smiljana Srnec, koju se sumnjiči za ubojstvo. Određen joj je jednomjesečni pritvor.

Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom obitelji gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre. Čakovečka je policija Jasminin nestanak koji je prijavila njezina majka posljednjih godina istraživala nekoliko puta. Bili su u obiteljskoj kući gdje je pronađeno tijelo, ali zamrzivač nikada nisu provjeravali. Mještani Palovca posvjedočili su da su se sestre često svađale. U slučaju ubojstva Jasmine Dominić i dalje je puno više pitanja nego odgovora.

Facebook Komentari