18.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Strašno iživljavanje na kujici: U šoku smo i ne vjerujemo da se...

Strašno iživljavanje na kujici: U šoku smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu

U Seketinu u varaždinskoj županiji u subotu se dogodio stravičan slučaj nasilja nad životinjom. Kujicu je njezin vlasnik zvjerski pretukao, a ona se trenutno bori za život. Nesretnu je životinju slučajno pronašao susjed.

“Prilikom šetnje šumom moj je brat na jednom mjestu primijetio lokvu krvi i to ga je zapanjilo, a u blizini je vidio susjeda, no nije se želio petljati u tuđe stvari. Nakon što je krenuo dalje vidio je drugu lokvu, nakon čega je bio užasnut, ali i dalje nije obraćao preveliku pozornost”, ispričala je sestra očevica za emeđimurje.

– Riječ je o iživljavanju koje je nas izuzetno šokiralo te smatramo da bi javnost to trebala čuti. To je uistinu nehuman čin, u šoku smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu.

Policija će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu, a susjedi će, po svemu sudeći, trebati posvedočiti da je riječ o njegovom psu.

– To neće biti problem, sigurni smo da je njegov pas budući da je često znao odlaziti u okolna dvorišta i napadati kokoši, no nikad mu to nismo zamjerili. Pas je vjerojatno bio gladan – kazala je sugovornica, dodavši da je taj susjed, starosti oko 40 godina, s obitelji prije nekoliko godina doselio u taj kraj.

Najnovije

Još iz rubrike