Vozač ministra Tolušića Blaž Curić na ispitivanju u USKOK-u branio se šutnjom

Krešimir Vilajtović, odvjetnik uhićenog vozača ministra Tomislava Tolušića, Blaža Curića, komentirao je slučaj, uoči dolaska njegova klijenta u USKOK na ispitivanje, javlja N1.

Njegov branitelj, odvjetnik Krešimir Vilajtović koji će nazočiti ispitivanju rekao je novinarima da još nije razgovarao s klijentom pa ne zna hoće li iznositi obranu ili će se braniti šutnjom.

Zatraži li Uskok nakon ispitivanja određivanje istražnog zatvora za Curića o tome će odlučivati sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Curić se branio šutnjom, rekao je njegov branitelj, odvjetnik Krešimir Vilajtović koji je nazočio ispitivanju.

Prije dovođenja u Uskok, Curića je ispitala policija.

Podsjetimo, Blaž Curić osumnjičen je da je Franji Vargi dojavio da mu se sprema uhićenje zbog izrade lažnih SMS poruka za Zdravka Mamića, ali i bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i potpredsjednika te stranke Milijana Brkića, piše N1.

Odgovarajući na pitanje o uhićenju kuma Carića, Milijan Brkić kazao je tek: “Postoje institucije u ovoj državi, neka one rade pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Sve ostalo vidjet ćemo uskoro.”

Milinović ide na prosvjed u Vukovar iza kojeg, kaže, ne stoji Brkić: Plenković ne može pobijediti u HDZ-u ako se okupi desni centar

Karamarko objasnio kontakte oko Apis-a i kasnije: Varga me je zvao da mu dam novac za operaciju

Policija privela vozača iz Ministarstva poljoprivrede, sumnjaju da je Vargu upozorio da uništi dokaze

Share This Article