Mamić kaže da mu se sprema otmica; Tužan je jer ne može sudjelovati u onome što je stvarao

Zdravko Mamić iz Bosne i Hercegovine je poručio da mu se sprema otmica.

Mamić je u razgovoru za Dnevni avaz rekao: “Nažalost, imam informacija da moram biti čuvan. Nisam kukavica. Osjećam da lov na mene traje i ne znam kada će se završiti. Vidjet ćemo sve. Ali, situacija je zaista ozbiljna.”

“Maloprije sam dobio poziv u kojem se tvrdi da postoje ozbiljne informacije da se sprema moja otmica. I to nije prva informacija. Ja sam ovdje čuvan. Ljudi me stalno čuvaju. Nikad nisam znao da će me u životu čuvati, ali nikad nisam pomislio da mi neko može nauditi. Čak ni kada su me propucali. Znao sam da me neki navijač ne voli, ali ovo je ozbiljno. Nažalost, imam informacija da moram biti čuvan.”, rekao je Mamić.

“Veliki je pritisak na bh. vlast da se Mamić izruči. Tužitelji iz Hrvatske već su bili tu i vršili pritisak na bh. pravosuđe. To je, vjerujte, jedna luđački pritisak”, tvrdi on.

Rekao je i kako je on zaslužan za uspjeh reprezentacije u Rusiji, a nitko ga ne spominje.

“Tužno je da ne mogu uživati u nečemu što sam stvarao. Svi me zovu i čestitaju. Ja sam te dečke učinio milijunašima. Bio sam im poput očeva. Ali, evo, nitko ništa. Nitko ne spominje ni Šukera ni Mamića. Ali, moram biti iskren i reći – ima tu straha. Ne smiju. Jer bi bili izvrgnuti napadima.”

Facebook Komentari