Modrić: Borba i samo borba jedini je put do uspjeha

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, proglašen za najboljeg igrača utakmice, sažeo je dojmove iz Kalinjingrada.

Brojna podrška Vatrenima
“Bilo je uistinu lijepo i ugodno igrati u takvoj atmosferi, osjećali smo kao kod kuće. Navijači su nam bili velika podrška i nadam se da smo ih razveselili diljem cijelog svijeta. Nastavit ćemo se truditi, želimo opravdati njihovu potporu i odužiti im se. Drago nam je čuti sve navijačke priče, to dokazuje koliko nas vole i koliko žele naš uspjeh”

Nastup protiv Nigerije
“Odigrali smo dobru, kompaktnu, zrelu utakmicu, djelovali smo kao momčad i to je najvažnije. Nisu nam se raspadale linije, to je ključ uspjeha. S dva smo gola napravili važan korak prema drugom krugu, no imamo još posla i moramo se dobro pripremiti za preostale utakmice. Cijela je momčad odigrala borbeno, svi su dali svoj maksimum, a to je jedini način da ostvarimo pravi rezultat. Naravno, uz malo sreće. Borba i samo borba jedini je put do uspjeha”

Slijede Argentina i Island
“Svi su očekivali pobjedu Argentine u njihovom međusobnom dvoboju, no Island je još jednom pokazao koliko je čvrst suparnik. Nitko ne može unaprijed upisati bodove protiv njih i sigurno će nam biti teško u oba nadolazeća dvoboja”

VIDEO Hrvati stižu, kolone na ruskoj granici: Bit će nas pun stadion. Moramo napasti i pobijediti Nigeriju!

VIDEO Hrvati stižu, kolone na ruskoj granici: Bit će nas pun stadion. Moramo napasti i pobijediti Nigeriju!

Share This Article