Dalić: Ovo smo igrali za ljude iz Hrvatske koji jedva preživljavaju

Nakon pobjede Hrvatske nad Nigerijom 2:0 prvi je pred kamere izašao Zlatko Dalić.

Izbornik je danas hrabro postavio izrazito napadačku Hrvatsku i to mu se itekako isplatilo, a nakon utakmice nahvalio igrače, ali i fenomenalne navijače koji su stvorili atmosferu kao da se igra na jednom od hrvatskih stadiona.

“Čestitam igračima na sjajnoj i discipliniranoj igri, ali i veliko hvala navijačima. Ovo smo igrali za ljude iz Hrvatske koji preživljavaju za ovu državu. Mijenjali smo Kramarića s Brozovićem koji je unio mirnoću u nastavku, također sam uveo i Kovačića. Sve je ispalo dobro i sretni smo. Malo proslaviti i okrenuti se Argentini. Još je dalek put do prolaska grupe, ali uz ovakvu podršku je sve moguće. Imamo još puno posla”, jasan je bio izbornik.

Nešto kasnije Dalić se još javio i iz studija gdje se nalazio u društvu legendarnog hrvatskog vratara Stipe Pletikose.

“Rekao sam da nećemo otvarati sve pozicije. Krama nije dobio 2-3 lopte u pravo vrijeme, no dobili smo utakmicu i nećemo cjepidlačiti. Dobili smo utakmicu i imamo tri boda. Mi smo kvalitetniji od Nigerije i to je mali korak prema prolasku skupine. Treninzi su se pokazali kao dobri. S Lukom i Raketom smo htjeli napraviti brži protok lopte i u tome smo uspjeli”, nadodao je Dalić, prenose Sportske novosti.

Kalinjingrad gori: Hrvatska pobjeda protiv Nigerije

Facebook Komentari