Isprika zbog teške pogreške: Vlak od 12 vagona sa stanice Notogawa krenuo prema stanici Nishi-Akashi u 7:11:35 ujutro, umjesto u točno 7:12:00

‘Teška pogreška’ dogodila se željezničkoj kompaniji JR West u Japanu, zemlji u kojoj su željezničke kompanije globalno poznate po svojoj besprijekornoj točnosti.

No, zbog vlaka koji je prošlog petka krenuo točno 25 sekundi ranije od predviđenog vremena, željeznička kompanija JR West objavila je priopćenje za medije u kojima se duboko ispričava za ‘tešku pogrešku’.

Ova ‘teška pogreška’ dogodila se kada je vlak od 12 vagona sa stanice Notogawa krenuo prema stanici Nishi-Akashi u 7:11:35 ujutro, umjesto u točno 7:12:00 ujutro, kako je stajalo u rasporedu vožnje, prenosi 24sata.

Pogreška se dogodila jer se kondukter zabunio oko termina polaska i poslao signal za kretanje vlaka. Nekoliko ljudi koji su čekali na ukrcaj ostalo je na stanici, a jedan od njih prijavio je incident kompaniji.

“Nema opravdanja za veliku neugodnost koju smo priuštili našim korisnicima. Temeljito ćemo evaluirati naše postupke i težiti tome da se takav incident više nikad ne dogodi”, navodi se u priopćenju za javnost.

Share This Article