2.7 C
Zagreb
Naslovnica Tech Uz ovih pet aplikacija sigurno ćete se probuditi na vrijeme

Uz ovih pet aplikacija sigurno ćete se probuditi na vrijeme

Za sve one koje nakon buđenja shvate da su prespavali alarm, možda je vrijeme za postavljanje nove aplikacije uz koju se mogu na posao ustati na vrijeme. Nekoliko prijedloga donosi tportal:

Sleep Cycle

Ako tražite izvrsnu aplikaciju koja prati vaš san i budi vas u točno pravo vrijeme, bacite pogled na Sleep Cycle. Ovaj inovativni program koristi mikrofon i akcelerometar vašeg telefona da prati vaše spavanje. Sleep Cycle je idealna aplikacija za ‘solo spavače’ – zbog akcelerometra i mikrofona aplikacija često zna zamijeniti vas i vašeg partnera, dijete ili kućnog ljubimca koji se zajedno s vama nalazi u sobi. Sleep Cycle je dostupan na Androidu i iOS-u.

Alarm Clock Xtreme

Alarm Clock Xtreme većinu stvari radi kao i ostale aplikacije, no ono po čemu se ističe čini ga vrijednim spomena. Aplikacija pored postupnog pojačanja alarma ima i inovativni (opcionalni) način gašenja alarma – rješavanjem jednostavnog matematičkog zadatka. Alarm Clock Extreme nudi brojne načine laganog buđenja, uključujući i masivni gumb za kratki san. Alarm Clock Xtreme dostupan je na Androidu.

Alarmy

Alarmy ima počasnu titulu ‘jednog od najiritantnijih alarma na svijetu’. Ako ste tip osobe koja nakon alarma odmah utone u san, Alarmy ima metodu kako vas izvući iz kreveta. Za gašenje alarma, naime, morate riješavati različite zadatke. Ako zbilja trebate istrčati iz kreveta, ima opciju buđenja putem fotografije – morate se ustati, otići u jednu od soba u stanu i fotografirati ju – tek nakon toga će buka konačno stati. Aplikacija je dostupna na Androidu i iOS-u

Freaky Alarm

Prava šteta što FreakyAlarm jedino postoji na iPhoneu zato jer ima hrpu značajki priagođenih raznim vrstama spavača. Aplikacija je, naime, krcata različitim prilično glasnim alarmima. Postoji čak i opcija da alarm nastavlja vrištati sve dok ne skenirate barkod nekog proizvoda kojeg imate u kuhinji. Zabavno, zar ne?
FreakyAlarm možete skinuti na iOS-u.

Walk Me Up

U nekim ekstremnim slučajevima za buđenje vam je potrebno više od jednostavnog glasnog alarma. Uz Walk Me Up morat ćete se ustati iz kreveta i napraviti petnaest koraka kako biste isključili alarm. Za one koji misle da ćete alarm prevariti protresavši mobitel, razmislite još jednom. Aplikacija koristi akcelerometar kako bi prepoznala trešnju telefona nakon čega alarm automatski počinje ispočetka.
Walk Me Up je dostupan na Androidu.

Najnovije

Još iz rubrike