Skinuta oznaka tajnosti s dokumenta CIA-e, bavili su se napadom izvanzemaljaca koji su okamenili Ruse

Prema dokumentu CIA-e s kojeg je skinuta oznaka tajnosti, ta američka tajna služba bavila se i slučajem u kojem je ruska postrojba uspjela je srušiti NLO, no preživjeli izvanzemaljci su ih pretvorili u kamen. Riječ je o dokumentu američke tajne službe u kojem je na engleski preveden tekst objavljen u Večernjem iz ukrajinskog Termopila

Nakon što je NLO pao, pet izvanzemaljaca, niskih humanoidnih bića s velikim glavama i velikim crnim očima, izašlo je i ubilo 23 vojnika, pretvorivši ih u kamen, piše u tom tekstu, koji se poziva na KGB-ove dokumente.

U tekstu u Večernjem iz Ternopila spominje se i da je nakon pada Mihaila Gorbačova CIA došla u posjed 250 stranica dokumenata KGB-a o napadu NLO-a u Sibiru.

KGB kaže, piše Večernji iz Termopila, da su okamenjeni ostaci vojnika odvezeni u tajni institut blizu Moskve, izvor energije trenutno je promijenio strukturu stanica, tako da su poslale iste kao vapnenac.

CIA-in agent, ocijenio je, ako su KGB-ovi izvještaji istiniti, izvanzemaljci imaju oružja i tehnologiju koja je iznad svih naših pretpostavki.

Facebook Komentari