Želite postati policajac/policajka dođite na pregled i razgovor

Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe, izrađena je bodovna lista.

Nakon prvog kruga zdravstvenih pregleda, na drugi krug zdravstvenog pregleda redom s bodovne liste dalje se pozivaju kandidati/kandidatkinje.

Zdravstveni pregledi provodit će se od 4. do 6. srpnja 2017. godine.

Kandidati/kandidatkinje moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – na tašte, te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.

U sklopu zdravstvenog pregleda obavit će se i motivacijski razgovor s Komisijom za provedbu motivacijskih razgovora s kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2017./2018. godini.

Ukoliko kandidat/kandidatkinja nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.

Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati/kandidatkinje moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od psihičkih i kroničnih tjelesnih bolesti.

Ukoliko su bolovali od navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.

Potvrdu izabranog liječnička, koju će popuniti izabrani liječnik kandidata i koju će kandidat donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a možete preuzeti klikom OVDJE.

Kandidat/kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Facebook Komentari