22.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Problem? Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović fotografirala se u Kanadi s hrvatskim barjakom

Problem? Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović fotografirala se u Kanadi s hrvatskim barjakom

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović fotografirala se u Kanadi s hrvatskim barjakom s prvim bijelim poljem i to je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Fotografiju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u društvu, pri čemu je ispred nje hrvatski barjak s prvim bijelim poljem, na Facebooku je objavio Tihomir Janjiček, profesor u Torontu.

Nakon što su pojedini njegovi Facebook prijatelji negativno komentirali ovu fotografiju, on je objavio post:

“Vezano za moju fotografiju sa Predsjednicom Republike Hrvatske, koristim prigodu zahvaliti se SVIMA na komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim. Želim SVIMA reći, Hrvatski Stijeg sam postavio na OSOBNO DOPUŠTENJE Predsjednice, nakon mog pitanja za dopuštenje! Predsjednica je VIDJELA Stijeg i kako se i na fotografiji dade zamjetiti VLASTORUČNO pridržava Stijeg!
ČESTITAM Predsjednici na njezinom ISKRENOM HRVATSTVU! Ovaj primjerak Stijega je moj osobni primjerak i kupljen je u ZAGREBU, robna kuća „Nama“ i to u vrijeme dok je to bio SLUŽBENI Državni Stijeg RH! Ovakav Stijeg vije se ispred SVAKE Hrvatske Katoličke Crkve u Kanadi i SAD i nalazi se isto tako unutar Crkvi KRAJ Oltara svake Hrvatske Katoličke Crkve! Ovaj Stijeg okuplja SVE Hrvate, kako one u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj gori i diljem svijeta gdje god se nalazili Hrvati!
NEĆU maknuti fotografiju sa moje Facebook stranice, unatoč zahtjevima određenih osoba i rađe ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju! Oni koje se ograđuju od toga Hrvatskog Stijega POZIVAM neka SLBODNO to napišu na mojoj Facebook stranici kao komentar i biti ću im zahvalan!”, napisao je Janjiček.

Najnovije

Još iz rubrike

3 KOMENTARI