Grmoja napao Vrdoljaka da je s Nadom Čavlović Smiljanec sređivao porezne dugove, evo za koga

Mostov zastupnik Nikola Grmoja prozvao je predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka da je s bivšom šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec dogovarao da se njegovu prijatelju, osječkom poduzetniku Željku Bilošu ne naplati porezni dug.

“Nazovi V radi neplaćanja poreza“, bio bi hitchkokovski sukus slučaja u kojem gospodin Ivan Vrdoljak, danas veliki borac protiv korupcije kod teško kazneno optužene SDP-ovke Nade Čavlović Smiljanec telefonski sređuje da njemu bliski osječki poduzetnik Željko Biloš ne mora platiti ogromni porezni dug, napisao je Grmoja.

Navodi kako je “poznato da HNS baš i nije utemeljen na poštenju i konzistentnosti zastupanja stavova”.

– Ipak bi trebali znati da se mi sjećamo svega toga i danas kada se gospodin Vrdoljak navodno silno zalaže za porezni USKOK. Radilo se o svoti od čak 9,5 milijuna kuna koje je Biloš dugovao Poreznoj upravi, a Vrdoljak je kod tadašnje šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec dogovarao da se pričeka s naplatom.

Pitam se kako je moguće da je i iz toga slučaja gospodin Vrdoljak izašao neokrznut, a svi drugi akteri zaradili su optužnice USKOK-a, napisao je Grmoja.

Facebook Komentari