VIDEO Raskošna romska svadba: trgali eure i kitili mladenku kao božićno drvce

Eva (19) i Lukaš (20), dvoje Roma iz Mihalovca, grada u istočnoj Slovačkoj, upravo su postali viralni hit na YouTubeu zahvaljujući raskošnoj svadbi kakve se ne bi postidjele niti holivudske zvijezde.

Već prvi kadrovi videa su otkrili da se ni na čemu nije štedjelo, pogotovo ne na modnom izričaju mladenke na čijoj je glavi zasjala kruna od zlata vrijedna 3500 eura.

Po spomenutoj su se kruni posipale potrgane novčanice od 50 eura, prava sića u odnosu na ono što je u ruke dobivala ‘muzika’.

Glazbenike dovedene iz Velike Britanije se častilo novčanicama od 100 i 500 eura, a ‘zelembaćima’ se kitilo i mladenku baš kao da je božićno drvce.

Sve u svemu, zlata je na vjenčanju bilo otprilike koliko biste našli i u Alibabinoj špilji, a valja primijetiti da nije manjkalo niti drugog luksuza, limuzina, prvorazrednih delicija.

Slovački mediji objavili su i to da se ulazak u brak Eve i Lukaša slavio od petka do ponedjeljka uz 80 gostiju, da je svadba pomno planirana još od siječnja te da je na nju utrošeno nešto manje od 40 tisuća eura (jasno, u to nisu uračunate sve silne novčanice kojima se častilo), prenosi dnevnik hr.

Facebook Komentari