Sedam godina ženu držali u kutiji: vadili je samo da je siluju i tuku

Žena koja je sedam godina provela kao seksualna robinja nastranog bračnog para za magazin People otvorila je dušu i otvoreno progovorila što joj se događalo u glavi dok su se manijaci iživljavali nad njom. Collen Stan, danas 59-godišnjakinja, 1977. godina oteta je na putu do prijateljičine kuće i strpana u sobičak gdje je provela nevjerojatnih sedam godina.

Collen je oteta od strane bračnog para Cameron i Janice Hooker u mjestu Red Bluff u sjevernoj Kaliforniji. Pomahnitali par u svojem podrumu napravio je i posebno mjesto za 20-godišnju pridošlicu – minijaturnu drvenu kutiju u kojoj je tada 20-godišnjakinja provodila 23 sata dnevno. Iz kutije su je vadili samo da je siluju, tuku i psihički zlostavljaju.

– Bila sam sto posto uvjerena da ću umrijeti – rekla je Collen za magazin People uoči premijere TV filma ‘Djevojka u kutiji’.

– Išla sam na tulum kod prijateljice kada je bračni par Hooker stao i ponudio mi prijevoz. Na početku su izgledali normalni i dragi, ali već nakon pola sata vožnje počele su se događati čudne stvari. Cameron je zaustavio automobil, izvadio nož i zaprijetio me da će me ubiti. Poslije me zavezao i strpao u drvenu kutiju – rekla je Stan.

U cijeloj priči najšokantnije je da je njezin život u minijaturnoj kutiji čak bio i miran u usporedbi s onim što bi se događalo kad bi je izvadili iz nje. Znali su Coleen zavezati lancima i držati je ispod svog kreveta, a dnevni ritual je bilo silovanje i premlaćivanje. Svaki dan, sedam godina…

– Cameron Hooker mi je govorio da je on vlasnik moga tijela i duše.

Manijak ju je bičevao, spaljivao, mučio elektro-šokerom i prijetio da će ju ubiti ako ikome kaže što se događa… Najbizarnije u cijeloj priči je da je nakon 3-4 godine Hooker odveo Collen u posjet svojoj obitelji. međutim, ona je već tada bila pod punom kontrolom Hookerovih i roditeljima je objasnila da se pridružila nekoj sekti.

Collen je i odgovorila što joj se motalo po glavi dok su je luđaci silovali i tukli.

– U mislima sam bila negdje drugdje. Nakon toliko godina naučila sam u glavi pobjeći iz realne situacije i razmišljati o sretnim uspomenama…

Pakao nesretne djevojke je trajao sve do 1984. godina kada je uspjela pobjeći uz pomoć Janice Hooker. Nedugo zatim Cameron Hooker je uhićen i osuđen na 104 godine zatvora. S druge strane, njegova supruga je dobila imunitet u zamjenu za svjedočenje protiv monstruoznog Camerona, prenosi Jutarnji.

Facebook Komentari