Ugledni psihijatar o pokretanju Rodnih studija: Pseudoznanstveni kolegij utemeljen na rodnoj ideologiji koji je obavezni dio CV-a svakog woke fanatika u svijetu

Screenshot: Nova tV

Ugledni psihijatar dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

“NAKON ŠIKANIRANJA BRANITELJSKE DJECE, ZLOUPORABE PSIHOLOGIJSKIH INSTRUMENATA ŠTA DRUGO OČEKIVATI NEGOLI RODNE STUDIJE ???

Filozofski fakultet u Zagrebu pokreće predmet rodnih studija, pseudoznanstveni kolegij utemeljen na rodnoj ideologiji koji je obavezni dio CV-a svakog woke fanatika u svijetu.

Da podsjetim, isti je fakultet svojedobno digao hajku na direktan upis djece hrvatskih branitelja po prijeđenom bodovnom pragu, a predvodnik cijele bulumente bio je notorni Tomislav Saucha, tada još student.

Ovaj način upisa braniteljske djece u visokoobrazovne ustanove za svojega se kratkog trajanja pokazao kao rijedak primjer pozitivne diskriminacije sa direktnom društvenom dobrobiti, sve dok ga putem ustavne tužbe nisu srušili Ivo Josipović, Vilim Ribič i cijela ta ekipa koja bi vjerojatno pljeskala od sreće da se ista mjera upisa primjenila, recimo, na LGBTQI+ studente.

Kada smo već spomenuli abecednu zajednicu, Katedra za kliničku psihologiju spomenutog fakulteta, a kojoj je danas na čelu “pionirka transseksualnosti u Hrvata”, prof. Nataša Jokić Begić, svojedobno se zalagala za prisilno psihologijsko testiranje hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a upitnikom MMPI-2, što je po nekima od samih autora tog upitnika predstavljalo eklatantnu zlouporabu psihologije neviđenu još od vremena nacionalsocijalističke Njemačke i Staljinovog SSSR-a.

Tada su neki od zagovornika ovog psihologijskog maltretiranja braniteljske populacije sa katedre koju danas predvodi prof. Jokić Begić tvrdili da će MMPI-2 upitnik predvidjeti suicidalne intencije u ratnih veterana.

Koliko je to istinito vidi se po tri nebeske brigade branitelja koji su u međuvremenu digli ruku na sebe.

Stoga, šta drugo očekivati od Filozofskog fakulteta doli rodnih studija i budućih naraštaja woke ideologa koji će gurati hrvatsku djecu u medicinske eksperimente promjene spola”, napisao je dr. Vukušić.

Filozofski fakultet čeka zeleno svjetlo za pokretanje Rodnih studija: Upisivat će 20 studenata, ovo su neki od kolegija

Share This Article