Drama kod Karlovca: Nakon pucnjave uhićena tri muškarca, jedan za volanom ozbiljno pijan, ostali taman

Photo by Scott Rodgerson on Unsplash

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije, piše karlovačka policija.

Jučer, 5. svibnja, nakon 16.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja kod konkretne kuće, na području Velike Jelse, Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici kao i specijalistički tim Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke.

Ubrzo nakon pucnjave, policijski službenici su nedaleko mjesta događaja zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,03 promila dok je suvozač bio 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,40 promila.

Utvrđeno je da su se njih dvojica zajedno s 47-godišnjakom koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,95 promila nalazili u kući za vrijeme pucnjave.

U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a sva trojica muškaraca su uhićena.

Danas će biti proveden očevid kao i daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije.

Share This Article