VIDEO Par blogera u suzama, objavili su potresnu snimku: ‘Večeras… grupno su je silovali, njih sedmorica, ku*kini sinovi!‘

Screenshot: Instagram

‘U bolnici smo, ovdje u Indiji. S policijom. Pustili su nas da spavamo ovdje‘, govori Fernanda očiju crvenih od suza

Par blogera iz Španjolske, koji su na društvenim mrežama bilježili svoje putovanje motorom, objavili su da su doživjeli stravičan napad dok su prolazili kroz Indiju. Vincente i Fernanda, na društvenim mrežama poznatiji kao Vuelta Al Mundo En Moto (Oko svijeta na motociklu), objavili su potresnu snimku iz bolnice u Indiji u kojoj objašnjavaju da ih je skupina muškaraca napala, opljačkala, a Fernandu su silovali.

Vincente i Fernanda proputovali su više od 60 zemalja otkako su krenuli na svoje putovanje iz Barcelone prije 5 godina, prešavši preko 170.000 kilometara na svojim motociklima. Njih dvoje, koji su ujedno i ambasadori marke motocikala KLIM, prikupili su 122.000 pratitelja na Instagramu gdje dokumentiraju svoja iskustva dok putuju po kontinentima, prenosi Jutarnji.

No lijepa priča o njihovim putovanjima kroz južnu Aziju pretvorila se u horor nakon što je par objavio dvije objave na svom Instagramu otkrivajući da su bili napadnuti dok su putovali po Indiji.

U prvom videu, objavljenom 1. ožujka, vide se Fernanda i Vincente s velikim modricama i oteklinama na licu, dok oboje izgledaju vidno potreseno. U izjavi za španjolske medije otkrili su da su napadnuti nakon što su posjetili četvrti Dumka u indijskoj državi Jharkhand, popularnoj turističkoj destinaciji.

Par je išao u Nepal preko Bhagalpura, ali su se zaustavili u Dumki kako bi se odmorili i podigli šator u blizini tržnice Hansdiha. Nakon što su zaspali, u šator je upalo sedmero mladića te su ih napali.

– Svladali su nas. Prislonili su mi nož na vrat i rekli mi da će me ubiti – kaže Vincente, s natečenom i naizgled šivanoj donjoj usnici, u jednom od videa.

– Fernanda je silovana. Njih sedmorica. Sedmero ljudi. Kučkini sinovi… – dodaje.

Dok Vincente ima brojne modrice na glavi, čini se da je Fernand pretrpjela mnogo jače batine – na obrazima i čeljusti vide joj se tamnocrveni tragovi od udaraca.

– U bolnici smo, ovdje u Indiji. S policijom. Pustili su nas da spavamo ovdje – kaže Fernanda očiju crvenih od suza.

Vincente zatim objašnjava da su nakon prijave o silovanju dovedeni u Saraiyahat Community Health Center kako bi Fernanda mogla biti pregledana.

Naslov snimke koju su objavili na društvenim mrežama glasi: “Dogodilo nam se nešto što nikome ne bismo poželjeli. Sedam muškaraca me silovalo. Tukli su nas i pljačkali, ali nisu puno uzeli jer su me htjeli silovati. U bolnici smo s policijom. To se dogodilo večeras ovdje u Indiji.”

Prema Euronewsu, španjolsko veleposlanstvo u Indiji kontaktiralo je lokalne vlasti i poslalo osoblje da ponudi podršku Vincenteu i Fernandi.

Trojica od sedmorice osumnjičenika trenutno su u pritvoru, prenosi Jutarnji.

Share This Article