‘Mala Bosna‘ na jugu Hrvatske: Ovako izgleda kompleks s 12 luksuznih vila, među njima i ona regionalnog superstara

Halid Bešlić Screenshot YouTube

Dino Merlin također ima kuću u Trsteniku, a i Dražen Žerić Žera, pjevač Crvene jabuke, isto je jedno vrijeme živio na Pelješcu

Na Pelješcu u Dračama niče potpuno novo naselje koje će se graditi nakon već obavljene parcelacije i “raskrčivanja” velikog zemljišta na kojem bi trebalo niknuti najmanje 12 luksuznih vila. Lokacija se nalazi pedesetak metara od mora, a svi kupci su osobe s adresama u BiH ili porijeklom iz te države, uključujući i vlasnike zagrebačke tvrtke “Polog graditeljstvo”, koja se uknjižila na tri terena, piše Dubrovački vjesnik.

Screenshot Ministarstvo graditeljstva I prostornog uređenja

Za sve pojedinačne projekte u tijeku je ishođenje građevinskih dozvola, dio zahtjeva podnesen je proljetos, a dio početkom studenoga, pri čemu su neki od projekata za koje je potrebna dokumentacija zatražena početkom ovoga mjeseca već pred početkom realizacije.

Uz Halida Bešlića, na Pelješcu će graditi vilu i poznati bosanskohercegovački nogometaš Amar Rahmanović, koji je rodom iz Tuzle, ali igra za ruski klub Krylia Sovetov iz Samare. Halidova prva susjeda bit će Fügen Kačapor, Turkinja s bečkom adresom, koja je čak bila i Miss turske dijaspore, a posjeduje zemljište uz njegovo i također će graditi vilu.

Da je Pelješac omiljeno mjesto za odmor stanovnika Bosne i Hercegovine manje više je poznato, a i velika glazbena imena odmaraju se na poluotoku. Dino Merlin također ima kuću u Trsteniku gdje provodi veći dio ljetnih mjeseci. Dražen Žerić Žera, pjevač Crvene jabuke, isto je jedno vrijeme živio na Pelješcu, odakle mu je supruga Barbara, piše Jutarnji.hr.

Share This Article