Jednostavno se riješite otisaka prstiju i mrlja s kućanskih uređaja uz kremu za brijanje

Foto: Pexels

U samo nekoliko sekundi vaši kućanski uređaji će ponovno sjajiti.

Jedna je mama nedavno online otkrila jednostavan način za uklanjanje otisaka prstiju i mrlja s kućanskih aparata, a sve što vam je potrebno za sigurno već imate kod kuće, prenosi The Sun.

@thehouseofdee #cleaninghacks #australia #kitchenhacks #cleantok #fypシ #cleanfreshhype ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Dee, blogerica iz Sydneya, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako se ona rješava dječjih otisaka prstiju s kućanskih aparata, a trik je oduševio njezine brojne pratitelje.

“Djeca su kod kuće cijeli dan i stavljaju otiske prstiju na sve? Isprobajte ovaj trik kako biste ih očistili i vrata održavali čistima!” napisala je uz video.

Iako se čini neobičnim, Dee se kune da se sve lako očisti pjenom za brijanje i krpom od mikrovlakana. Sve što trebate napraviti je, kaže ona, pjenu za brijanje staviti na krpu i dobro trljati dok pjena sasvim ne nestane, zajedno s otiscima prstiju i mrljama, piše Vecernji.

Mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom te su otkrili kako ga jedva čekaju isprobati. “Vau! Svakako moram probati ovaj trik”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Koji odličan trik!”

Znate li zašto biste u perilicu rublja trebali dodati crni papar?

Share This Article