17.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Pronađeni huligani koji su napali dječaka u Zagrebu: Vraćen mu je Hajdukov...

Pronađeni huligani koji su napali dječaka u Zagrebu: Vraćen mu je Hajdukov dres

Dan uoči uoči derbija Dinama i Hajduka u Maksimiru četvorica agresivnih navijača Dinama do gola su skinuli 9-godišnjek dječaka jer je u pratnji bratića studenta šetao Branimirovom ulicom u Zagrebu u dresu Hajdukovog Marka Livaje.

Otac dječaka, inače je Zagrepčanin koji trenutno boravi u Zadru na sezonskom radu, a njegov sin ostao je s majkom u Zagrebu. Noć uoči utakmice očev nećak izveo je dječaka i njegovog mlađeg brata u šetnju, a tada se pod ručnom kočnicom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri Bad Blue Boysa i počeli prijetiti prisutnima.

Skinuli su dres s dječaka, njega ostavili golog i odvezli.

Cijeli slučaj nećak je prijavio policiji koja je ubrzo obavila obavijesni razgovor s dječakovom majkom i nećakom.

Da je policija slučaj napada na maloljetno dijete shvatila ozbiljno dokazuje i činjenica da je u ponedjeljak u večernjim satima u 4. policijsku postaju pozvana majka.

“Policija je jučer zvala moju ženu kazavši joj da dođe u postaju. Tamo su joj uručili dres koji je otet mom sinu. Policija je također pokazala fotografije napadača kojeg su identificirali s fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela”, rekao je otac za Večernji list te još jednom napomenuo da je navijač Dinama i da ne može vjerovati da mu je dijete napadnuto usred Zagreba.

Također, oca je kontaktirao i službeni Hajduk. Kao izraz solidarnosti Marko Livaja odlučio je dječaku pokloniti svoj dres u kojem je igrao protiv Dinama, a to će napraviti na centru Poljuda uoči finalne utakmice kupa između Hajduka i Rijeke u četvrtak, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike