24.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Makljaža Torcide s policijom, veliki broj ozlijeđenih: Zatvorena autocesta između Zagreba i...

Makljaža Torcide s policijom, veliki broj ozlijeđenih: Zatvorena autocesta između Zagreba i Karlovca!

Derbi kojim su Dinamo i Hajduk zatvorili ovu sezonu Prve HNL imao je nažalost treće poluvrijeme na autocesti, prenosi dnevnik.hr.

Ilustracija

Na odmorištu Desinec došlo je do žestoke tučnjave Torcide s policijom i prema prvim neslužbenim informacijama veliki je broj ozlijeđenih.

Torcidaši su se vraćali iz Maksimira, gdje nisu htjeli ući na južnu tribinu zbog uvjetovanja glede unošenja transparenata. Zaputili su se kućama i nakon što su se zaustavili na Desinecu došlo je do obračuna s policijom.

Situacija je vrlo brzo eskalirala i nastao je opći kaos. Navodno je policija koristila suzavac i gumene metke, ali to još nije potvrđeno. Neki svjedoci tvrde da su čuli pucnjeve, no nije jasno je li policija pucala u zrak ili koristila gumene metke.

U međuvremenu, policijske snage dobile su pojačanje, a stvari su se na i oko spomenute benzinske postaje otele kontroli do te mjere da je uskoro zatvorena cijela ta dionica autoceste između Zagreba i Karlovca.

Obavijest za to stigla je od Hrvatskog autokluba, s njihove službene stranice.

“Za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac, u smjeru Dubrovnika te između čvorova Jastrebarsko i Lučko u smjeru Zagreba”, izvijestili su iz HAK-a.

Najnovije

Još iz rubrike