19.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vlatka Pokos objavila je fotke koje su nastale u Splitu, pažnju privukao...

Vlatka Pokos objavila je fotke koje su nastale u Splitu, pažnju privukao duboki dekolte

Vlatka se, inače, natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a nakon što je ispala prva, odlučila je ostati još neko vrijeme u Hrvatskoj.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos još uvijek je u Hravtskoj, a ovaj put je na Instagramu otkrila da je posjetila Split. Gradom je prošetala u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji, a pažnju je privlačio njen duboki dekolte. Vlatka se, inače, natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a nakon što je ispala prva, odlučila je ostati još neko vrijeme u Hrvatskoj. U jednoj objavi na Instagramu objasnila je zašto je to tako.

”Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati” napisala je Vlatka. Bivša voditeljica otkrila je ranije i ponešto o svom životu u Kanadi.

“Bila sam sretna što sam imala priliku sudjelovati u Plesu sa zvijezdama jer obožavam plesati i, iskreno, zavidim onima koji briljiraju u tome. Namjera mi je i dalje baviti se plesom po povratku u Kanadu. Ples je za mene nešto najljepše što postoji i što možete učiniti za svoje tijelo i dušu.

Žao mi je što se nisam više posvetila plesu tokom karijere i to ću sigurno promijeniti jer me ples čini beskrajno sretnom”, rekla je ranije u razgovoru za medije i zatim potvrdila da se ne namjerava vratiti u Hrvatsku: “Ne znam što nosi budućnost, ali zasad nemam nikakvih planova za povratak, ništa se bitno nije promijenilo. Prvi preduvjet bi bio odlična poslovna ponuda. Ja nikada nisam skrivala da je televizijski i scenski posao moj posao iz snova.

” Nažalost, kazala je kako se od takvih snova ne živi, posebno u njezinim godinama. “Čovjek mora biti realan. U Hrvatskoj, nažalost, ne bih mogla obavljati neki običan posao. Nakon estradne karijere nitko vas u poslovnom svijetu ne shvaća ozbiljno”, rekla je i zaključila: “Odlično sam se privikla u Kanadi, odnosno, nisam se ni trebala privikavati. Ja savršeno funkcioniram u sređenom društvu, gdje se cijene red, rad i disciplina i gdje ne moraš nikog poznavati da bi pronašao dobar posao. Dakako, za svoj rad si i adekvatno financijski nagrađen.”, piše vecernji.hr.

Najnovije

Još iz rubrike