25.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Drama u zračnoj luci u Melbourneu: Đokovića čim je stigao zadržali policajci,...

Drama u zračnoj luci u Melbourneu: Đokovića čim je stigao zadržali policajci, evo o čemu se radi

Novak Đoković je doputovao u Melbourne kako bi sudjelovao na Australian Openu, ali već u zračnoj luci dočekali su ga problemi.

Najbolji tenisač svijeta nije cijepljen, a Australci brane ulazak u zemlju svima koji nisu primili cjepivo protiv koronavirusa. Đoković je uspio ishodovati liječničko izuzeće i doputovati u Australiju, međutim odmah u zračnoj luci je izoliran.

Razlog odnosno krivac se krije u njegovoj administrativnoj službi. Netko tko je popunjavao zahtjev za odobrenje vize navodno je popunio krivi formular.

Stoga je Đoković izoliran čim je sletio, smješten je u jednoj sobi u zračnoj luci u Melbourneu gdje ga čuvaju dvojica policajaca.

Australske savezne carinske snage kontaktirale su ljude iz tamošnje države Victorije, utvrdivši da takva vrsta vize ne dozvoljava medicinska izuzeća za cijepljenje kakvo je dobio Đoković.

Svjetski broj jedan je obavio i razgovor s graničnim policajcima, a sad čeka odluka ministra za imigracijske poslove od kojeg se očekuje da shvati da se dogodila pogreška i odobri Đokoviću odlazak u karantenu i nastup na prvom Grand Slam turniru sezone, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike