5.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Andrija Jarak nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV: Teško je...

Andrija Jarak nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV: Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, ali uvijek smo bili tu jedni za druge

Andrija Jarak, dugogodišnji reporter koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV.

Od samih početaka Andrija Jarak stvarao je informativni program Nove TV, osvojio je gledatelje svojim javljanjima uživo, objektivnošću i srčanošću. U 17 godina koliko je proveo na Novoj TV pamtiti ćemo ga po izvještavanju najjačih priča s terena.

Kao reporter Nove TV, njegova su izvještavanja s terena prepoznali publika i struka, čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.

Andrija je pratio brojne priče iz kaznenog područja, donosio je gledateljima uvijek pravovremene, provjerene i vjerodostojne informacije s terena. Obišao je Hrvatsku ali i regiju te uvijek spremno stao pred kameru vjeran svom životnom pozivu: novinarstvu.

“Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove. „’ komentirao je Andrija Jarak povodom svog odlaska s Nove TV.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV dodala je:

“Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere,” piše Dnevnik.hr

Naime, Andrija Jarak pridružuje se ekipi RTL-a.

Novinar koji je zaradio uzrečicu ‘Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava’, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje.

Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio.

Često ističe kako mu je najbitnije povjerenje gledatelja te da uvijek donosi sve strane priče.

A RTL s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član tima!

Izuzetno se vesele novoj suradnji te smatraju kako će nnihovi gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u.

O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost će obavijestiti na vrijeme“, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike