4.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Milanović o Banožiću: Skupljao je Pokemone dok su ovi bili u ratu;...

Milanović o Banožiću: Skupljao je Pokemone dok su ovi bili u ratu; Ovo će ih skupo koštati; Banožić je džepni ministar, on je beskućnik

Predsjednik Zoran Milanović danas se u Rimu sastao s talijanskim kolegom Sergijom Mattarellom, javlja N1.

Ni iz Italije predsjednik nije zaboravio slati poruke premijeru i ministru obrane Mariju Banožiću zbog umirovljenja brigadira Elvisa Burčula. Burčul je u mirovinu poslan na temelju odluke o izdvajanju, a u toj ga odluci uopće nema, govori predsjednik.

“Čovjek ima 58 godina i nije trebao ići u mirovinu. Ovo je laž kojom se pokušalo sakriti motiv, a to je osveta. To se neće događati nikome u vojsci. Nitko neće ići u mirovinu i biti ponižen na ovaj način. Taj tip je skupljao Pokemone dok su ovi bili u ratu. Ministar mu može čizme glancati”, rekao je predsjednik. Kaže i da se radi o osobnoj, seljačkoj osveti.

“Ovo će ih skupo koštati”, poručuje predsjednik.

“Banožić je džepni ministar, on je beskućnik”, kaže Milanović, a ponovio je i kako je premijer u sve bio upućen. Dodao je i kako “Banožić blebeće o Ustavu, a ne ništa o tome”.

Na pitanje hoće li sazvati sjednicu vijeća za Nacionalnu sigurnost kaže: “Nisam, ali budem. A tema će biti otužno financijsko stanje koje ugrožava sigurnost.”, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike