Lauc o Srići: Ova nesrića doslovno ne zna što govori i do sada niti u jednom nastupu nije uspio složiti logički i gramatički ispravnu rečenicu dulju od nekoliko riječi

HRT

Znanstvenik Gordan lauc osvrnuo se na izjave pulmologa Saše Sriće:

“Postoje ljudi koji se jako vole vidjeti na televiziji, no to doista ne bi trebao biti dovoljan uvjet da ih televizija stalno poziva.

Ova nesrića doslovno ne zna što govori i do sada niti u jednom nastupu nije uspio složiti logički i gramatički ispravnu rečenicu dulju od nekoliko riječi. Modele dinamike epidemije temelji na kliničkom iskustvu pulmologa, a o značaju covid-potvrda zaključuje valjda na temelju brifinga koje mu redoviti šalju pandemijski edukatori. Čini se da niti ne zna da u tandem ne stanu tri člana (jer to onda više nije tandem). Ili da je “aspekt” nešto što se ne može “pojačati”. Zašto pojedini mediji stalno prenose njegove nebulozne izjave mi doista nije jasno.

Testiranje svih koji ulaze u zdravstveni sustav nije nužno loše, no izuzimanje cijepljenih od potrebe testiranja je jako opasna pogreška koju treba što prije ispraviti. Treba testirati, ili sve, ili nikoga. Nažalost brojne vlade u svijetu su pale pod vrlo jak utjecaj pandemijskog marketinga (tj. pandemijskih “edukatora” i “lobista”), a u ovom konkretnom slučaju to se dogodilo i našoj Vladi. Nadam se da će tu pogrešku uskoro ispraviti i nastaviti voditi državu u skladu s temeljnim postavkama pandemijskog realizma”, napisao je Lauc na fb-u.

Srića o Milanoviću: Glumi liječnika, mogao bi u tandem s Bakićem i Laucom

Srića o Milanoviću: Glumi liječnika, mogao bi u tandem s Bakićem i Laucom

Share This Article