0.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Pedofil u nudističkom kampu u Rovinju snimao djecu kod tobogana, oduzeli mu...

Pedofil u nudističkom kampu u Rovinju snimao djecu kod tobogana, oduzeli mu arsenal špijunske opreme

Rovinjska je policija provela krim istraživanje i utvrdila sumnju da je 42-godišnji slovački državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

U srijedu, oko 13.30 sati, gosti naturističkog kampa primijetili su muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana. Naime, muškarac je usmjeravao ručni sat prema djeci i spuštao se s njima toboganom, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, muškarac je počeo bježati.

Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhitili i priveli u policijsku postaju.

Ne bi li otežao policijsko postupanje, muškarac je policijskim službenicima dao lažne podatke i predstavio se kao mađarski državljanin, no obavljenim provjerama i drugim poduzetim radnjama utvrđeno je kako je riječ o 42-godišnjem slovačkom državljaninu.

Za sat koji je muškarac imao na ruci utvrđeno je kako ima integriranu kameru te je policija pronašla inkriminirajući sadržaj, a u cilju pronalaska drugih predmeta koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela, policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu šatora i vozila osumnjičenog.

Pronašli su još dva sata, dvije podvodne kamere, dva tableta, sedam USB stick-ova, vanjski tvrdi disk, mobitel i druge predmete. Pronađeni predmeti su oduzeti te će policijski službenici pregledati njihov sadržaj.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, sinoć priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, piše Novi list.

Najnovije

Još iz rubrike