17.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Brutalno isprebijao Cro Copa, a sada je postao heroj: Automobil je bio...

Brutalno isprebijao Cro Copa, a sada je postao heroj: Automobil je bio smrskan, dijete dozivalo upomoć…

Nekadašnji MMA borac, 38-godišnji Brendan Schaub spasio je troje djece iz smrskanog automobila nakon prometne nesreće.

Big Brown nedavno je ispričao šokantne detalje nesreće u kojoj je smrtno stradala 26-godišnja majka te djece Aimee Garcia, piše Croring.

Naime, Schaub se naišao našao na mjestu događaja i prvi je priskočio u pomoć.

– Dijete od šest ili sedam godina dozivalo je upomoć te mi pokazivalo u smjeru automobila u kojem je bilo još dvoje – kazao je Brendan Schaub i nastavio: – Automobil je bio smrskan. A na mjesto nesreće došao sam ja i još jedan čovjek, vjerojatno vozač kamiona.

Razbio sam prozor kako bih došao do njih, ali samo dio, prozor je već bio razbijen, pa da ne ispadne kako sam kapetan Amerika. Uklonio sam staklo i izvukao djecu iz automobila. U nesreći je smrtno stradala njihova majka Aimee Garcia, a za njezino ubojstvo optužen je njezin partner i otac djece Cesar Iban Torre.

Uhićen je nakon što je pokušao napustiti mjesto zločina te se pretpostavlja kako je želio ubiti cijelu obitelj. Brendan Schaub MMA karijeru završio je 2014. nakon dva poraza u nizu protiv Andreija Arlovskog i Travisa Brownea.

Na UFC 128 priredbi u New Jersey 2011. godine nokautom u trećoj rundi pobijedio je našeg Mirka Filipovića. Bio je to poprilično brutalan nokaut. Amerikanac je udarcem desnom rukom oborio Mirka koji je na trenutak ostao bez svijesti, a onda ga je Schaub tako nemoćnog još jednom udario u glavu, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike