15.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nikad zaljubljenija Josipa Pavičić podijelila fotku sa zgodnim dečkom pa raznježila sve...

Nikad zaljubljenija Josipa Pavičić podijelila fotku sa zgodnim dečkom pa raznježila sve redom: Ljubav dolazi nenadano

Josipa Pavičić ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka, poznatog zagrebačkog ginekologa Marka Kisića.

Spisateljica i voditeljica je podijelila na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su oboje nasmiješeni od uha do uha.

“Jer ljubav je upravo bit i svrha života, kaže Rumi. Ona pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju. Ljubav dolazi nenadano,
ali isto tako i odlazi. Ovisi o dvije strane, o duetu koji je zagrljen zaplesao. Ne smatrajte da se nešto podrazumijeva, ne uzimajte se zdravo za gotovo, ulažite u odnos, plešite i na suncu i na kiši”, citirala je Josipa stihove perzijskog islamskog filozofa i pjesnika Mevlane Dželaludina Rumija.

Njezini pratitelji su komentirali kako su ona i Marko lijep par. “Divan ste par”, “Lijepo sročeno”, “Točno tako”, “Joj, baš ste super”, napisali su.

Inače, Josipa i Marko su se prošlog mjeseca prvi put pojavili skupa u javnosti na modnoj reviji Snježane Mehun u Zagrebu.

Spisateljica je krajem ožujka podijelila prvu sliku na Instagramu s Kisićem. “Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti”, napisala je Josipa romantičnu posvetu uz sliku na kojoj ljubi Marka.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i viđeni su skupa u siječnju dok su šetali centrom Zagreba, a Kisić je poznat javnosti jer je 2015. bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić. Bili su skupa manje od godinu dana, a on je nakon prekida rekao da ne želi više pričati o Nataši.

Josipa se 2016. nakon četiri godine braka razvela od poduzetnika Nice Berardinija s kojim je dobila sina Rocca (8). S bivšim mužem, novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu (19), piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike