Službeno: Oreščanin više nije trener Gorice

Foto: HNK Gorica

Slaba igra i rezultati u završnici sezone koji su kulminirali porazima od Dinama, Hajduka i Rijeke te padom na peto mjesto presudili su Siniši Oreščaninu na klupi turopoljskog kluba. Već istu večer nakon poraza od Rijeke se spominjala mogućnost odlaska koja je sad i službena.

Naime, iako je predsjednik kluba Nenad Črnko jednom prilikom javno kazao kako će Oreščanin ostati i ako se ne izbori Europa, u ugovoru s trenerom postojala je opcija raskida u slučaju da se ne izbori Konferencijska liga, opcija koja je aktivirana.

Oreščanin i njegov suradnik Goran Rosanda tako napuštaju klub koji je na službenim stranicama kratko objavio: “Siniša Oreščanin i njegov pomoćnik Goran Rosanda više nisu treneri HNK Gorice. Klub im zahvaljuje na svemu u proteklih pet mjeseci na klupi Gorice i želi sve najbolje u nastavku karijere.”

Oreščanin je na klupi proveo šest mjeseci te je trener postao nakon odlaska Valdasa Dambrauskasa u Ludogorec, a novo rješenje na klupi također bi trebalo biti dobro poznato HNL ime. Naime, kao favorit kotira bivši trener Šibenika Krunoslav Rendulić, piše RTL.

Share This Article