28.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Tomašević: Građani Zagreba jasno su rekli Možemo

Tomašević: Građani Zagreba jasno su rekli Možemo

Pobjednički govor Tomislava Tomaševića…

“Večeras su građani jasno rekli da promjeni. Glasno su rekli da kao grad Možemo! Da možemo zelenije, pravednije, transparentnije, bolje. Ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, on pripada svima nama. Zato je Zagreb naš! Od Sesveta do Podsuseda, ostavili smo srce na terenu. Hvala svima.

Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali glas i povjerenje. Danas smo u Zagrebu napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja ovim gradom.

Imamo golemu prednost, ali nema opuštanja, pred nama su još dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju, fokusirat ćemo se na rješenja za probleme u ovom gradu. Nećemo se služiti prljavim trikovima. Pobijedit ćemo uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči! Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali nešto dužni.

Zato, potreban je još jedan taj korak. Za promjenu koja se već vidi i osjeća. Pozivam građane da naprave još taj jedan korak za Zagreb”, rekao je Tomašević, prenosi N1.

Klisović pozvao svoje birače da u drugom krugu glasaju za Tomaševića

“Brojanje glasova se bliži kraju. Želim čestitati gospodinu Tomaševiću na ulasku u drugi krug s doista premoćnim brojem glasova. Još se ne zna tko će biti druga osoba u drugom krugu. Drago mi je da je jedan od dva kandidata promjena ušao u drugi krug”, rekao je Joško Klisović kroz suze.

Zahvalio se svima koji su glasali za njega i onima koji su radili na kampanji. Pozvao je svoje birače da u drugom krugu glasaju za Tomislava Tomaševića i Možemo!.

“Pozivam sve one koji su dali glas meni i listi SDP-a, da u drugom krugu glasaju za Tomislava Tomaševića”, rekao je Klisović.

DIP-ovi rezultati u Zagrebu, nakon 69,47% obrađenih mjesta: Škoro u drugom krugu

Najnovije

Još iz rubrike