9.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Vesna Vučemilović tvrdi da je Anušić smokvin list: Vaš vjerni partner je...

Vesna Vučemilović tvrdi da je Anušić smokvin list: Vaš vjerni partner je Milorad Pupovac i vrijeme je da to otvoreno priznate

Kandidatkinja Domovinskog pokreta za osječko-baranjsku županicu Vesna Vučemilović oglasila se na fb-u povodom izjave HDZ-ovog Ivana Anušića o koaliciji sa SDSS-om:

“Kako se bliži dan izbora tako aktualni župan Anušić sve češće daje izjave koje više priliče opoziciji s desnog političkog spektra. Danas je nesretan zbog koalicije s SDSS-om i gospodina Pupovca. Moram podsjetiti gospodina Anušića da je on potpredsjednik HDZ-a koji je u SDSS-u pronašao ideološki srodnu stranku. Potpredsjednik HDZ-a koji prema Domovinskom pokretu gradi sanitarni koridor.

Gospodin Anušić se predstavlja često u Slavoniji kao tek jedan od HDZ-ovih župana, ali on je jedan od ključnih ljudi u stranci koji su svjesno pristali biti smokvin list ovakve trgovačke koalicije. Nemojte bacati prašinu u oči biračima i prikazivati lažno lice u predizborne svrhe. Vi ste potpredsjednik HDZ-a i snosite odgovornost za politiku HDZ-a pa tako i koaliciju sa SDSS-om. Vaš vjerni partner je Milorad Pupovac gospodine Anušiću i vrijeme je da to otvoreno priznate”, napisala je Vučemilović.

Potpredsjednik HDZ-a protiv Plenkovića: Bio bih puno sretniji da nismo u koaliciji s ovakvim SDSS-om

Penava: Frapantno je što je načelnik Borova hrvatsku zastavu i službeni amblem specijalnih postrojbi MUP-a nazvao provokacijom

Najnovije

Još iz rubrike