8.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno "Incident" u Borovu: Pupovac neizravno optužio Milanovića za poticanje na ometanje mira...

“Incident” u Borovu: Pupovac neizravno optužio Milanovića za poticanje na ometanje mira i slavlja

Rano jutros dogodio se incident u Borovu. Skupina muškaraca hodajući mjestom izvikivala je neprimjerene poruke upućene srpskom stanovništvu. Iz policije su potvrdili da je kriminalističko istraživanje u tijeku, piše HRT.

Evo reakcije ministra unutarnjih poslova i predsjednika Srpskog narodnog vijeća.

– Hrvatska policija će u svakom slučaju koji se tiče narušavanja javnog reda i mira poduzeti sve što je u njenoj nadležnosti i kazniti počinitelje, poručio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u Borovu komentirajući incident.

– Mnogo je neprimjerenog ponašanja i govorenja u posljednje vrijeme u Hrvatskoj. Mnogo je ljudi koji svojim neodgovornim porukama potiču neodgovorne ljude na ometanje mira i slavlja kao što je ovo danas. Svi bi se trebali zamisliti posebice predstavnici najviše vlasti da svojim riječima, svojim djelima ne potiču nikoga na tu vrstu akata, gesti mržnje i tu vrst netolerancije, rekao je Milorad Pupovac, predsjednik SNV-a.

Pupovac na izvanrednoj konferenciji o incidentu u Borovu: Nije prvi put. Odgovorni su oni koji na to potiču

AUDIO Mural masakriranim redarstvenicima je nepoželjan: Načelnik Borova odgovorio Milanoviću koji ga je nazvao papkom, Penavu optužio za provokacije

VIDEO BBB-i vikali ulicama Borova uz policijsku pratnju, neki su izdvojeni

Najnovije

Još iz rubrike