12.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Niko Pulić u lošem stanju: Na kisiku je, ima tešku upalu pluća

Niko Pulić u lošem stanju: Na kisiku je, ima tešku upalu pluća

Uoči WRC utrke koja se u Hrvatskoj održava od 22. do 25. travnja, proslavljeni hrvatski vozač Niko Pulić (57) završio je u bolnici zbog teške upale pluća koju je dobio nakon što je saznao da je pozitivan na korona virus.

– Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je umjereno loše i za sada nema pomaka na bolje. Stanje mu bi se trebalo sada početi popravljati. Idemo iz dana u dan s vjerom da će doći do pomaka na bolje – rekao je Nikin sin Ivan Pulić iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho za Sportske novosti.

Pulić je bio među sedmoricom vozača prijavljenih za najveću utrku u hrvatskoj povijesti koja će se voziti po lokalnim cestama Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije, odnosno cestama Žumberka i Plešivice.

Niko se za ovu utrku intenzivno pripremao i za automobil je morao izdvojiti otprilike 150.000 eura, ali čini se da će ovaj veliki automobilistički događaj ipak morati propustiti. Konavljanin je uzastopni trostruki prvak Europe i višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama.

Iz organizacije Croatia Rallyja i ostali iz svijeta hrvatskog autosporta, poželjeli su Puliću brz oporavak, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike