4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Višestruki ubojica iz Atlante: Pizza, oružje, obitelj i Bog. Poprilično dobar život

Višestruki ubojica iz Atlante: Pizza, oružje, obitelj i Bog. Poprilično dobar život

U SAD-u se jučer dogodilo višestruko ubojstvo. Naime, osumnjičeni 21-godišnjak ubio je najmanje osam osoba u tri salona za masažu. Školski kolega opisao ga je kao nevinu i religioznu osobu.

U Atlanti i obližnjem gradu ubijeno je najmanje osam osoba u trima pucnjavama koje su se dogodile u utorak, 16. ožujka. Svi su se događaji odvili u salonima za masažu. Uhićen je i osumnjičenik, 21-godišnji Robert Aaron Long.

Osumnjičenika je školski kolega opisao kao religioznu osobu. ”Izgledao je kao nevina osoba, nije čak ni psovao. Djelovao je pomalo kao štreber i nije se činio nasilnim, koliko se sjećam. Bio je lovac, a otac mu je bio svećenik. Bio je jako posvećen religiji”, komentirao je.

Iz crkve su izvijestili da tuguju zbog nesreće te da nastavljaju moliti za obitelj Long. Sudjelovao je u crkvenom zboru studentske ministrantske grupe. Daily Brest napisao je da osumnjičenikov korisnički račun na Instagramu, koji ”izgleda da pripada Longu”, sadrži objave koje svjedoče Longovoj ljubavi prema oružju i bogu.

”Pizza, oružje, bubnjevi, glazba, obitelj i Bog. To je više-manje moj život. Poprilično dobar život”, pisalo je.

Policija je na Facebooku objavila snimku Roberta Aarona Longa u automobilu. On je uhićen oko 240 kilometara južno od Atlante, izvijestio je Heavy.

”Osumnjičenik u višestrukom ubojstvu. Ako netko prepoznaje osobu ili vozilo, nazovite 911”, napisao je šerif Cherokee okruga.

”Osumnjičenik je u pritvoru”, obavijestio je šerif građane, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike