4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Mamić zagrmio iz Hercegovine: Prvi put ću bez rukavica, otvoreno i bez...

Mamić zagrmio iz Hercegovine: Prvi put ću bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti!

Nakon što je Vrhovni sud djelomično potvrdio, a djelomično preinačio presudu Zdravku i Zoranu Mamiću, bivši šef Dinama najavio je obračun sa svima, piše RTL.

Zdravko Mamić pozvao je novinare na konferenciju za tisak u jednome hotelu u Mostaru u utorak, nakon što je Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio osuđujuću presudu protiv njega i njegovog brata Zorana Mamića te bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Podsjetimo, Zdravko Mamić je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, Zoran, koji je nakon objave presude dao ostavku na mjesto trenera Dinama, na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, a Damir Vrbanović na tri godine zatvora.

U objavi na Facebooku, Zdravko Mamić je pozvao novinare na press konferenciju u 13 sati u Hotel Mepas u Mostaru. “Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!” napisao je bivši gazda Dinama u svojoj najavi.

Podsjetimo, Mamić je u Bosni i Hercegovini od 2018. godine. Pobjegao je u lipnju te godine, večer prije nego mu je izrečena osuđujuća presuda na Županijskom sudu u Osijeku, piše RTL.

Zoran Mamić podnio ostavku na mjesto trenera i SD Dinama, Krznar novi trener

Braća Mamić moraju u zatvor: Vrhovni sud potvrdio kaznu za Zdravka, Zoranu su smanjili

Najnovije

Još iz rubrike