8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Zbog kršenja epidemioloških mjera na ispraćaju Milana Bandića prijavljeni Holding, Grad Zagreb,...

Zbog kršenja epidemioloških mjera na ispraćaju Milana Bandića prijavljeni Holding, Grad Zagreb, Jelena Pavičić Vukičević te voditelj Gradskih groblja

Zagrebački holding i v. d. voditelja podružnice Gradskih groblja Roko Gruja kažnjeni su kao organizatori ispraćaja Milana Bandića zbog kršenja epidemioloških mjera.

Služba za inspekcijske poslove Ravnateljstva civilne zaštite podnijela je dvije prekršajne prijave. Kaznu od 20.000 kuna mora platiti Zagrebački holding kao pravna osoba, a 10.000 kuna kazne određeno je v. d. voditelju Gradskih groblja Roku Gruji kao odgovornoj osobi, piše Index.

Nadležnom Općinskom sudu bit će podneseni optužni prijedlog protiv pravne osobe, odnosno Grada Zagreba, kao i protiv odgovorne osobe, Jelene Pavičić Vukičević, v. d. gradonačelnika Zagreba.

Kako piše Index, inspekcijom je utvrđeno da je na ispraćaju bilo daleko više osoba od dozvoljenih 25 te je bilo razvidno da je Grad Zagreb znao da će na Mirogoj doći veći broj ljudi jer su organizirali COVID redare te pripremili maske i dezinfekcijska sredstva, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike