3.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Sever o Bandiću: Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila. Nije...

Maja Sever o Bandiću: Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila. Nije ostajao dužan

HRT-ova dugogodišnja novinarka Maja Sever na svom Facebook profilu izrazila je sućut obitelji Milana Bandića i prisjetila se njegovih početaka kao gradonačelnika te dinamike njihovog odnosa.

– Prvi put sam ga upoznala prije više od 20 godina dok je bio u Praškoj, u SDP-u. Brzo sam ga počela živcirati. I on mene. Svega je tu bilo.

Napadanja, prozivanja, prosvjedovanja, svađa što javnih, što tajnih. U onim rijetkim trenucima kada bi mi došao u goste u Hrvatsku uživo uglavnom me preveslao i nisam uspjela pitati ili istjerati na čistac što sam htjela. Na terenu je već bilo bolje. Znali smo vikati jedan na drugog, prozivati… Voljela sam umišljati da ga užasno nerviramo s magnolijom. Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila. Nije ostajao dužan.

Rado se sjećam onog javljanja iz Resnika kada je u studiju vikao da izmišljam i da sam manipulatorica. Ili kad je Aci par puta rekao da zna… – napisala je Sever. Prisjetila se i kako je zadnja njezina objava o Bandiću na Facebooku bila vezana za kupovinu automobila. – Zadnje što sam napisala o njemu jest neki dan komentar na tekst o kupovini automobila i komentaru da je bolestan: “Iskreno mi je žao ako je bolestan, no to zaista nema veze s ovim. Neka se on izvuče i bude dobro i zdravo i borba u političkom ringu.”

I to sam zaista već dugo ponavljala. Iako svi znamo da već dugo nije onaj Milan Bandić. Uglavnom, na kraju ove naše priče moram priznati da i dalje mislim da ovakav politički talent dugo nije viđen na ovim prostorima. Iskrena sućut obitelji i prijateljima. – napisala e novinarka Maja Sever. Podsjetimo gradonačelnika Zagreba Milan Bandić preminuo je u 66 godini.

Pozlilo mu je u subotu nešto iza 23.30 sati te je ubrzo nakon u Bužanovu ulicu, u kojoj stanuje, stigla hitna pomoć. U stanu su mu pokušali pužiti liječničku pomoć i reanimirali ga 45 minuta, a potom ga prevezli u bolnicu Sveti Duh, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike