2.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Dabro nakon odlaska iz HDZ-a postaje ljuti protivnik: Kandidiram se za župana...

Dabro nakon odlaska iz HDZ-a postaje ljuti protivnik: Kandidiram se za župana Vukovarsko-srijemske županije

Josip Dabro, dosadašnji i zamjenik Župana Vukovarsko – srijemske županije iz redova HDZ-a najavio je na svom facebook profilu kandidaturu za Župana kao neovisni kandidat.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Drage Prijateljice i Prijatelji,

proteklih dana zasuli ste me svojim porukama i pozivima. Ovim putem se ispričavam jer zbog količine vaših poruka možda nisam uspio odgovoriti svima. Zahvaljujem se na riječima potpore i spremnosti da dalje zajedno gradimo bolje društvo za naše djedove i bake, našu djecu, vrijedne poljoprivrednike i radnike, studente, naše poduzetnike koji se bore i opstaju kroz sve krize i nedaće – za sve nas.

Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene – trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz “centrale”. S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim.

I da, potvrđujem – kandidiram se za župana Vukovarsko-srijemske županije.

Iz HDZ-a izišao zamjenik župana Vukovarsko – srijemske i ide na izbore: Bolji život ne samo nekolicini članova stranke i njihovim obiteljima

Najnovije

Još iz rubrike