10.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO MVEP osuđuje snimku uglednog gosta iz srbijanskog izaslanstva s tvrđave u...

VIDEO MVEP osuđuje snimku uglednog gosta iz srbijanskog izaslanstva s tvrđave u “Srpskom Kninu”

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova najoštrije osuđuje skandalozan čin člana izaslanstva predvođenog državnim tajnikom u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije tijekom posjeta Republici Hrvatskoj te odašiljanje poruka kojima se na najgrublji način vrijeđa Republika Hrvatska te propagiraju poražene velikosrpske ideje.

Posebno izražavamo žaljenje što te neprihvatljive izjave dolaze od osobe koja je bila dio službenog izaslanstva iz Republike Srbije, za što očekujemo službenu ispriku i nedvosmisleno ograđivanje.

Policijska uprava šibensko-kninska upoznata je s predmetnom objavom te provodi izvide kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti koje će definirati daljnje poduzimanje mjera i radnji iz nadležnosti policije.

S tim u vezi Ministarstvo vanjskih i europskih poslova uručit će prosvjednu notu Veleposlanstvu Republike Srbije u Zagrebu, piše MVEP.

VIDEO Ugledni gost mu snimio video u Srpskom Kninu: Gradonačelnik Jelić bijesan; Miloš Stojković, sramite se! Tužni, kukavički i licemjerni postupak; Stojković: nemam veze s tim

Ugledni gost kninskog gradonačelnika smatra: Boris Milošević više ne može biti pripadnik srpskog naroda, jer se prodao za osobne interese

Najnovije

Još iz rubrike