Zidane: Utakmica se morala odgoditi, nije bilo uvjeta za nogomet

Iako je Španjolsku pogodila neviđena mećava te je odgođen susret Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, Real Madrid je morao putovati u Pamplonu na susret s Osasunom. Iako je avion bio zatrpan snijegom te je poletio tri sata kasnije, igrači Reala su stigli, a i tamo ih je dočekao snijeg na terenu.

Susret je završio bez pogodaka, a Zinedine Zidane je bio ekstremno nezadovoljan uvjetima igre i odlukom da se utakmica uopće odigra.

“Napravili smo što smo mogli na terenu, ali ovo nije bila nogometna utakmica. Uvjeti su bili vrlo teški. Sve što se događalo u ova dva dana je iznimno komplicirano, ne znamo kad ćemo se moći vratiti kući. Da, očito je da je susret trebao biti odgođen. To je jasno, nije bilo uvjeta za nogomet, a to je ono što svi žele gledati i igrati. I mi i naši suparnici”, kazao je Zidane.

Real je, naime, ostao zarobljen u hotelu u Pamploni jer vremenski uvjeti ne dozvoljavaju povratak u Madrid, a unatoč tome Savez inzistira da se za vikend odigra što više utakmica.

“Neću se baviti tim stvarima, rekli su nam da igramo, mi smo to učinili i to je to. Moramo razmišljati o oporavku iako ne znamo kad ćemo se vratiti u Madrid, a u srijedu imamo novu utakmicu”, zaključio je Zidane, piše RTL.

Facebook Komentari