Remi: Šef me na razgovoru za posao tražio da se okrenem da vidi kakva će ga stražnjica dočekivati

Pjevačica grupe Elemental, Mirela Priselac Remi (41), prisjetila se neugodne situacije koju je doživjela kao studentica na razgovoru za posao.

Na svom Facebook profilu podijelila je status Maje Lesar koju su na jednom razgovoru za posao pitali za koga glasa, tko joj je otac i ima li djece odnosno planira li roditi. Lesar se zbog toga obratila inspekciji rada, a sad je dobila obavijest o obavljenom inspekcijskom nadzoru.

– Da smo u 18. stoljeću i da su tada žene vladale, bio bi spaljen na lomači. A ovako je samo dobio po džepu, vjerojatno neće ni osjetiti tih 35.000 kuna kazne, no nadam se da će ga ovo podsjetiti na to što je u društvu dozvoljeno ili ne kada idući put provede natječaj za posao – napisala je Lesar koja je pozvala i druge žene da prijavljuju slična iskustva.

Pohvale je Maja dobila i od Remi, koja se i sama prisjetila svog neugodnog iskustva.

– Jednom me, prilikom razgovora za studentski posao novinarke u poznatom i cijenjenom časopisu, šef zamolio da ustanem i okrenem se oko sebe da ‘vidi kakvo će ga dupence dočekivati svaki dan u uredu’. Bravo, Majo, skidajmo ih jednog po jednog – prisjetila se Remi pa dodala:

– Da. Okrenula sam se i više se tamo nisam vratila. Ali znaš kako je, general sam poslije bitke, trebala sam mu skresat nešto u facu.. okrivit ćemo to na mladost i neočekivanost. Drugi put kad mi se nešto slično dogodilo, bila sam spremna. prenose 24sata.

Facebook Komentari