Nikolina Pišek razljutila pratitelje fotkom s dočeka i njezinim opisom: Barem se malo suzdržite ovih dana

I dok su mnogi Hrvati novu godinu dočekali kod kuće bez volje za slavljem zbog svega što je zadesilo Hrvatsku, ipak je bilo onih koji su izašli i odlučili dočekati 2021. godinu van kuće.

Jedna od njih je i poznata voditeljica Nikolina Pišek, koja već godinama živi na relaciji Zagreb-Beograd, koja se pohvalila fotografijom s dočeka na Instagramu. Uvijek besprijekorno sređena, Nikolina je u objavi označila jedan beogradski restoran.

“Ako se godina po prvom danu računa…. Bit će odlična”, napisala je uz fotku na kojoj nosi zanimljive crvene hlače i štikle te obični T-shirt s natpisom. Neki su joj brzo zamjerili što se hvali dočekom, dok u Hrvatskoj ljudi trpe teške posljedice potresa.

“Lijepo jest! Ali solidarnost nije! Dok drugi bilježe najbolnije dane, neki ni danas se ne mogu obuzdati hvalisavošću.. reklo bi se ‘kad se gladni najede”, poručila joj je jedna pratiteljica.

“Barem se malo suzdržite ovih dana. Tužno mi je koliko drugih prati vaše razmetanje luksuzom. Ako smo i mi mali odustali od novogodišnje proslave, mogli ste se barem malo solidarizirati tako da ne kačite sve na Instagramu…”, poručila joj je druga, piše RTL.

Facebook Komentari